Tijgerbruin

Warenwettelijke naam: Bruin tarwe
€ 3
35

Dit brood is gemaakt van een hoogwaardig eiwitrijk tarwe. Voornaamste ingrediënten zijn: tarwemeel, tarwebloem, bakkersgist, een natuurlijk desem, water en een snufje zout. Gegarandeerd een zeer aromatisch en smakelijk brood door het lange rijpingsproces. Het “Tijgerkorstje” maakt het extra lekker knapperig. Blijft lang vers en mals.

Maak uw keuze:
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie


ALGEMEEN BEWAARADVIES BROOD:
Over het algemeen kan men zeggen dat grootbrood, mits goed verpakt, 3 dagen houdbaar is. Na 3 dagen is de smaak en de malsheid van het brood verminderd. De voedingswaarde van het brood wordt niet minder. Brood kan het beste bewaard worden in een
afgesloten broodtrommel in een plastic zak. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals. Voor mensen die van brood houden met een krokante korst is het advies om het brood in een papieren broodzak te bewaren. Belangrijk is dat de broodtrommel
schoon is, zonder kruimels en condens.

TIPS BIJ INVRIEZEN VAN HET BROOD:
Het is belangrijk dat de tijd tussen het bakken en het invriezen zo kort mogelijk is. Het brood is en blijft dan supervers.
- Vries niet teveel broden in één keer in.
- Leg de broden niet tegen elkaar aan in de vriezer, maar zorg dat er voldoende tussenruimte is zodat de vrieskou er goed bij kan komen.
- Houd de vriezer voor ca. 6 uur gesloten tijden het invriezen.
- Vries verschillende producten niet tegelijk in (bijv. vis, vlees, brood en gebak). Dit kan een nadelig smaakeffect hebben.
- Vries het brood gesneden in.
- Om goed in te vriezen is het belangrijk dat u een goede vriezer heeft.

Allergene stoffen

Gluten Melk

Gluten, Tarwe, Gerst, Melk